| Что уже нами сделано! Здесь мы отчитываемся за проделанную работу. |
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Arabeska, если можно еще к самой левой во втором ряду(акция к новому году, где коробака с подарками для живонтных) отрывные прилепить.... мне эта очень нравится...
![]() ![]() Добавлено через 11 минут там где по 4 собы это хорошо по частному сектору расклеить, в квартиры вряд ли кто возьмет... а вот там где информация как можно помочь это хорошо по подъездам
|
|
|
||||
|
||||
|
Таварышы! Не кідайце лістоўкі ў паштовыя скрыні - гэта расход матэрыяла. Вазьміце сілікатны клей і расклейце на дошках для аб'яў. На кожным пад'ездзе такія ёсць!!!!!!
І яшчэ просьба: выкладвайце адрэсы, па якіх вы раскідвалі-расклейвалі лістоўкі, каб я магла сваіх сяброў скаардынаваць, дзе Не працаваць! Arabeska, зараз трэ па магчымасці ахапіць увесь горад гэтымі афішкамі-расклейкамі з адрыўнымі купонамі. Яны павінны быць кампактныя. траціна ліста А4 (1/3) дзесьці так. Каб ахапіць па магчымасці як мага больш, трэба ведаць, хто і дзе будзе клеіць. Трэба стварыць тэмку, дзе б людзі маглі кідаць смс-кі: "я раскідала-расклеіла тут" і г.д. Можна будзе весці статыстыку. Важна развесіць А4 афішы па ўстановах: універсітэты, школы, музэі, тэатры,дзіцячыя цэнтры, гандлёвыя цэнтры, крамкі прыватныя і г.д. Па гэтых установах таксама трэ весці статыстыку. З наступнага тыдня я прайдуся па універах і культурных установах - там прасцей павесіць. |
|
|
||||
|
||||
|
На подъезды с отрывными листочками - это идеальный вариант, но и от листовок по почтовым ящикам думаю вреда не будет... Тем более когда это по дороге. Да и попросить можно каждого знакомого бросить хотя бы у себя в подъезде. 99% выбросят, 1% откликнется... Хоть что-то.. Тем более с материалом проблем нет
Будут плакаты на подъезды - буду их печатать. А пока... Точно по районам не скажу куда пошли листовки, т.к. печатал и раздавала пачками знакомым, а те передавали своим знакомым... В следующий раз постараюсь брать информацию куда пойдет
|
|
|
||||
|
||||
|
Калі з матэрыялам праблем няма, тады добра, можна і па скрынях. Гэта я з эканомнасці)) а наконт "куды накіраваліся лістоўкі" гэта трэ абавязкова запытваць, каб хаця б нейкая сістэмнасць была))
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|